2010. június 28., hétfő

Bienvenue à la Mer

Az igazi az lenne, ha ezt a bejegyzést a tengerparton üldögélve írnám :) Mivel ez nem lehetséges, s még a nyaralás, a nyári szabadság is messze van, ismét egy tengert idéző mintát hímeztem. A minta IsaV blogjáról való. A fénykép erejéig betettem ebbe a keretbe, de nem ez lesz a végleges helye. Ötleteim már vannak, a megvalósítás még várat magára :)


It would be great to write this post at the seaside :) But it is not possible and there is still a lot to wait for the summer holiday, so I decided to stitch another summer pattern. I put it to thisframe for the photo, but this is not the final version. I already have ideas though :)

2010. június 20., vasárnap

Nyári Lak - Summer House

Mártinak készült, sok-sok szeretettel, apró nyári meglepetésként :) A többi fotó sok éves már, de nekem mindig a nyarat juttatják eszembe.

Minta/Pattern: LHN - Summer House

I made this little pillow for Márti, as a small summer surprise. The rest of the photos were taken many years ago, but they always remind me to the summer.

2010. június 16., szerda

Biscornu MARIN

Elkészültem a júniusi biscornuval. Egy igazán nyárias mintát választottam, tengerrel, világítótoronnyal... :) S miközben ezt a bejegyzést írom, hűvös, kellemetlen szél fúj, és épp csak kisütött a nap. De a lényeg, hogy már nyár van :)

Minta itt/Pattern here

I have finished stitching my biscornu for June. I picked a real summer pattern with sea, lighthouse... While writing this here it's windy and cold and we only had a bit of sunshine today. but still, it is summer already :)

2010. június 12., szombat

LOVE biscornu

Újabb biscornuval készültem el. Egy nagyon hosszú vonatútra vittem magammal, így gyorsabban és kellmesen telt az idő :) Debbie Draper Designs - LOVE mintáját választottam, s a Margittól kapott gyönyörű fonallal hímeztem. Ez lett a februári biscornum.

I have finished another biscornu. I chose LOVE from Debbie Draper Designs and stitched it with the beautiful thread I got from Margit, during a very long train travel. This way time passed much faster and nicer :) This is my biscornu for the month of February.

2010. június 7., hétfő

Gigi la girafe

Ismét kihímeztem ezt a kedves kis zsiráffiút, és a hétvégén el is ajándékoztuk. Egy kisfiúhoz került, a másik Gigi "gazdájának" unokatestvéréhez. Családban maradt :) Remélem szeretni fogja ő is, én mindenesetre nagy örömmel hímeztem :)


Minta/Pattern: Tralala - Gigi la girafe
Fonal/Threads: DMC 121, 738, 898, 3371

I have stitched Gigi again and we gave him as a present to a little boy. I hope he will like it as much as I enjoyed stitching it.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...