2011. október 30., vasárnap

Live Simply

Újabb hímzés készült el a fényképes falra. Azt hiszem, ideje lenne elkezdeni a fényképek válogatását is, mert ha így haladok, nem fényképes, hanem hímzéses fal lesz (ez is) :) Ismét egy Lizzie Kate mintára esett a választásom. Eredetileg fehér keretet képzeltem el hozzá, de abban nem mutatott jól. Végül a párom javasolta ezt a keretet :)

I have finished another stitching for my photo wall. I think it is time to choose some photos as well, otherwise it will be a cross stitch wall instead of a photo wall :) Anyhow, I have chosen a Lizzie Kate pattern again. Originally I wanted to put it into a white frame, but it did not look good. Finally, my boyfriend picked this frame :)

Lizzie Kate - Live Simply

Közben egy nagyobb képet is hímezek. Már régóta szerettem volna kihímezni, és most végre belevágtam a Little House Needleworks Chocolate Shoppe mintájába. A helye már megvan a falon (nem a fotófalon!), remélem el is készül hamarosan :)

I am also working on a bigger picture. I wanted to stitch it for a long long time and now I finally started: Chocolate Shoppe from Little House Needleworks. I already choose its place on the wall (not on the photowall) and I hope it will be ready soon :)

Little House Needleworks - Chocolate Shoppe

És ha már Chocolate Shoppe, azt hiszem, ma délután sütök valami finomat! :)

And talking about Chocolate Shoppe, I think this afternoon I will bake something delicious! :)

2011. október 13., csütörtök

Mickey Mouse

Mickey Egér 1928-ban... / Mickey Mouse in 1928...

Forrás/Source: Wikipedia
... és ma: / and today:


Ki ne ismerné Mickey-t. De tudtátok, hogy eredetileg, 1928-as "születésekor" még nem volt ez a mai vidám, tréfás, néha kicsit félénk karakter? Eredetileg egy antihős volt, majd növekvő népszerűsége miatt alakították át személyiségét.

Az én verzióm egy kisfiúnak készült, és több más, rajzfilm figurás hímzéssel együtt egy patchwork takaró készül majd belőle. Remélem sikerül örömet szereznünk vele :)

Is there anyone who does not know Mickey? But did you know that originally, he was not this cheerful, pleasant character as he is now? His character was rebranded later, thanks to his increasing popularity.

My version was stitched for a little boy, and together with several other cartoon themed stitching it will be made into a quilt. I hope we will manage to put a smile on his face :)

2011. október 2., vasárnap

Ősz - Fall #2

Szeretem az ősz színeit...

I love the colors of autumn...

A falevelek Monty Roberts Shy Boy című könyvének (Alexandra kiadó)
egyik lapjára hullottak rá.

Éppen ezért ismét egy őszi képet hímeztem. A Caroltól kapott Happy Gobble Gobble Day (The Trilogy) mintára esett a választásom.

That's why I stitched another autumn picture. I chose Happy Gobble Gobble Day from Trilogy, which I got from Carol last year.


A falevelek Monty Roberts Shy Boy című könyvének (Alexandra kiadó) egyik lapjára hullottak rá.


Mindenkinek kellemes hetet kívánok!

Wishing you a lovely week!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...