2009. május 23., szombat

7 dolog magamról


Barbi játszani hívott. A játék lényege, hogy áruljunk el magunkról 7 ránk jellemző dolgot, majd küldjük tovább a játékot. A hét dolog ami először eszembe jutott:

1.
Szeretem a hegyeket, a fenyők illatát, a zöld réteket, a tiszta vizű patakokat. Régebben szüleimmel sokat jártunk a Magas Tátrába, szép emlékeink vannak mindkét oldaláról.

2.
Szeretem a nyári zápor és a menta illatát (amikor ezt írom, éppen esik az eső, én bent ülök a lakában és mentateát iszom).

3.
Szeretem a virágokat, mind közül talán a tulipán a kedvencem. Egyszer szívesen megcsodálnék egy holland tulipánmezőt.

4.
Szeretek hímezni, saját készítésű ajándékokkal örömet szerezni másoknak. Most éppen a Little House Needleworks, a Country Cottage Needleworks és a Tralala!!! minták ejtettek rabul, de szeretem a RICO füzetek sokféleségét is.

5.
Sokan talán meglepődnek ezen, de szeretem a focit. Nézni is és ha lehetőségem adódik, játszani is.

6.
Szeretem a könyveket, szeretek könyvesboltban nézelődni. Külföldön is, még ha nem is beszélem az ország nyelvét, csak nézem a könyvek borítóját. Sajnos mostanában elég kevés időm jut az olvasásra.

7.
Szeretem a krumplis tésztát, az olasz pasta-t, a spanyol jamón ibérico-t és a lengyel bigos-t.

Én most nem küldöm tovább a játékot, annyi mindenkinél járt már és én még új vagyok a blogolók között, kevés embert ismerek... De ha valakinek kedve támad játszani, áruljon el ő is hét dolgot magáról :)

3 megjegyzés:

Zsófi írta...

Örülök, hogy kicsit megismerhettelek!

Barbi írta...

Köszi, hogy játszottál, örülök! A tulipánmezőt én is megnézném! :)))

Jucus írta...

Én is örülök, hogy jobban megismerhettelek picit! A virágokért én is bolondulok; nálunk pedig a párom kedvenc kajája a krumplis tészta:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...