2009. június 18., csütörtök

ABC csere (folyt.) - Alphabet exchange (update)

Már meg is érkezett Rachaelhez az ajándékom. Az Exchange Heaven ABC csere keretében hímeztem neki. Ez volt az első cserém, és nagyon izgultam, tetszik-e majd neki, amit készítettem, de a szavai alapján sikerült örömet szereznem.

My exchange present has arrived to Rachael this morning. She was my partner in Exchange Heaven's Alphabet exchange. This was my first ever exchange, so I was very excited whether or not she would like my presents, but according to her message she liked it all.

Egy párnát hímeztem neki Maryse ABC maison bleue mintájával, mellé egy kis zsákocskát és egy hozzá illő ollóőrt. Ezekhez a mintát egy régebbi DMC szórólapról vettem. Örülök, hogy tetszett, Rachael!

I stitched her a cushion with ABC maison bleue from Maryse. I also included a little bag and a scissor fob with patterns from an old DMC leaflet. I am glad you liked them all, Rachael!!!

Minta/Pattern: Maryse - ABC maison bleue.
Fonalak/Threads: DMC 3733, 3731, 3350, 927, 924, 520, 522, ECRU, 926, 413

6 megjegyzés:

Márti írta...

El is hiszem, hogy örült!!! Nagyon szépeket csináltál!!! :)

unikat írta...

Hát ez csudaszép lett!
Nagyon ügyes vagy, gratulálok, s irigylem Rachaelt.

Barbi írta...

Nagyon szép lett!!!! A kis pipacsok pedig különösen tetszenek!

Jucus írta...

Egytől egyig szuper meglepik, nagyon tetszik! A zsákocskát hogy készítetted?

Edit írta...

Köszönöm, örülök, hogy Nektek is tetszik, amit Rachaelnek küldtem.

Jucus, a zsákocska nagyon egyszerű. A hátulja is aidából van, már eleve úgy vágtam ki az anyagot. A bélésnek szánt anyagból kiszabtam két darabot, mindkettő fele akkora volt mint az aida, tehát akkorák, mint a zsák egyik oldala. Ezeket hozzávarrtam az aida két végéhez, így egy jó hosszú csíkot kaptam. Félbehajtottam és levarrtam akét hosszú oldal mentén. A megmaradó,rövidebbik oldalt nem varrtam le, azon keresztül fordítottam ki. Amikor ez megvolt, ezt az oldalt is levarrtam, és a bélést "belenyomtam" a zsákba. A tetején egy kicsit visszahajtottam, így kívül is látszik a bélés anyaga.

Jucus írta...

Köszönöm a leírást, elmentem magamnak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...