2011. május 6., péntek

Mesetarisznya #3

Már sok szépséges mesetarisznya gyűlt össze Colette-nél. Mi is elkészültünk egy újabb tarisznyával. Anyu hímezte a sirályt, én pedig készre varrtam. Igyekeztünk ezúttal egy "klasszikus" fiús tarisznyát készíteni, a kék szín különböző árnyalatait használva. Reméljük, elnyeri majd egy kisfiú (vagy akár egy kislány) tetszését.


I have finished the third bag for the little visitors of the First Fairytale Therapy Centre. My mother stitched the seagull and I did the sewing. We tried to make a "real" boyish bag, using different shades of blue. I hope there will be a little boy (or a girl), who will like it.

A sirályokról nekem mindig a tengerpart jut eszembe, és az, amit egyszer egy tengerparti piacon láttam. Az egyik stand tetején egy sirály ült, és várt törelmesen, mikor vesz valaki az kedvenc ételéből, hogy aztán lecsaphasson rá, és megszerezze magának. A mi választásunkat szerencsére nem értékelte (a verebek viszont annál inkább, még az asztalra is rászálltak, hogy elcsenhessenek valamit). Ezekkel a békésebb sirályokkal egy játszótéren találkoztam:


Seagulls always remind me to seaside, summer holidays. And to something I have seen once in a seaside market. A seagull was sitting patiently on the top of a market stall, waiting that someone buys its favorite food only to try to get it to itself. Fortunately he did not like too much our choice. The friendly seagulls above, I met them on a playground :)



Kedves Olvasó, köszönöm, hogy ismét ellátogattál a blogomra. Ha pedig most jártál itt először, remélem tetszett amit láttál. Szeretettel várlak máskor is és kellemes hétvégét kívánok!

Thank you so much for visiting my blog and for your kind comments. For all the new visitors, I hope you liked my blog and will come back again soon. Have a very nice weekend!

7 megjegyzés:

Maggitle írta...

*smile* I hope that they do not fight over it! It is sooo very pretty and both of you just did a wonderful job!

unikat írta...

De kedves kis tarisznya. Nagyon ügyesek vagytok anyuddal!

Sari (saristitching) írta...

What a nice bag again!

Andulka írta...

Nagyon ügyesek vagytok!!!

Mylene írta...

You and your Mom did a wonderful job, the bag looks great!
Wish you are nearby we can go and stroll along the seaside here...

Carol írta...

I'm sure some lucky child will be thrilled to receive that pretty bag, Edit. You and your mom make a great team...

Sch Gabi írta...

Gyönyörű, míves munka. Akárcsak az előző kettő: Szép világokat teremtesz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...