2011. július 31., vasárnap

Lanarte képek keretezve

Korábban már írtam, hogy több képet is vittem a (számomra új) keretezőhöz. Két Lanarte kép is volt közöttük, korábban készültek, de csak most nyerték el végleges fomájukat, és helyüket a falon :)


As I mentioned before I took more pictures to the (new to me) framer. These were made earlier, but I did not decide how to have them framed until now. Now they are already on the walls :)


Gabinál olvashatjuk Boldizsár Ildikó levelét a mesetarisznyák és a gyerekek egymásra találásáról. Engem nagyon megérintett, és örülök, hogy részese lehettem ennek a nagyszerű kezdeményezésnek!


Mindenkinek kellemes hetet kívánok!
Wishing you all a nice week!

7 megjegyzés:

Andulka írta...

Nagyon ügyes képkereteződ van, szuper lett a keretezés! A tarisznyáid gyönyörűek lettek, biztosan nagyon örültek a gyerekek!

Mylene írta...

Your framed pieces looks lovely, Edit!!
Hope you are having a good summer...better than here, the past week looks like Autumn has arrived over here instead of summer!

unikat írta...

Csupa, csupa szépség.
Emlékszem a leveles képeidre, s hogy mennyire vártam, hogy keretezve láthassam majd őket.
Nagyszerű lett. Telitalálat.

Carol írta...

I'll bet you're thrilled to have your lovely stitching framed and hanging in your home, Edit! I especially love the leaves--beautiful, the way they framed it! All your little pouches are wonderful, too.

Hope you are enjoying some nice weather. It is still way too hot here in the U.S., but it's a good excuse to sit inside and stitch :)

Tatkis írta...

Beautiful stitched pictures, and I like how you framed them!
Bird is so cute :)

Best wishes,
Tatyana

Lainey írta...

Beautiful framed finishes Edit and I just love all your birdie hanging pieces.

Sch Gabi írta...

Kedves Edit!

Ildikó szeretné megköszönni a munkádat, de, képzeld, a csomagon, amit küldtél elázott a feladó, így nem tudott írni neked! Kérlek írd meg a címedet, neki a Meseházba (van email cím a honlapon vagy nekem és továbbítom! Nagyon magukkal ragadták a munkáid! Köszönöm hogy csatlakoztál hozzánk ilyen gyönyörűségekkel! Olvastad a friss híreket? És Ildikó korábbi levelét? Szívhez szóló!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...