2011. szeptember 2., péntek

Schoolgirl Lessons

Elérkezett a szeptember, és a mi utcánk is újra megtelik gyerekekkel reggelente. Kicsikkel is, nagyokkal is, hiszen három iskola is van a közelben. Rám is átragadt a hangulat, és úgy döntöttem, kihímezem végre a Little House Needleworks Schoolgirl Lessons mintáját. Már hosszú ideje szerepelt a terveim között :) 115-ös DMC fonalat választottam hozzá. Nagyon szeretem ezt a színt, már többször hímeztem vele, és most sem bántam meg, hogy ezt választottam.

September is here and our street is full of little and bigger children again, as there are 3 schools around. Maybe because of this atmosphere, but I decided to stitch Schoolgirl Lessons from Little House Needleworks, a pattern that was in my to-do list for a long long time. I stitched it with DMC color 115, which I really like.


Egyszerű, fehér keretbe került, és már el is foglalta helyét a polcon. És ha már itt a szeptember, ideje lesz felhasználni ezt az almás anyagot is, ami a jobb felső képen a hímzés alatt látható. Még korábban bukkantam rá egy helyi méterárú boltban, és persze nem hagyhattam ott :)


I placed it into a simple white frame and it has found its place already in the self. And now that September is here, it is time to find a good use to that fabric with apples that you can see under the stitching in the upper right picture. I found it some time ago in a local fabric shop and of course I could not leave it there :)

Little House Needleworks - Schoolgirl Lessons
DMC 115

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!

Wishing you all a very nice weekend!

6 megjegyzés:

Carol írta...

What a perfect piece to stitch for this time of year, Edit! I love DMC 115, as well, and it looks fabulous in your schoolgirl sampler. I hope things are cooling off in Toledo for you... We are enjoying lovely cool nights (great for sleeping) and warmish days--my kind of weather!

Have a lovely weekend, my friend :)

Márti írta...

Edit! Nagyon szép ez a minta és gyönyörű színt választottál hozzá, nekem is tetszik!
Az almás anyag, pedig eszméletlen jó!!! :)

Andulka írta...

Ez a DMC nekem is nagyon tetszik. Kíváncsi vagyok, mit készítesz az anyagból.

Tatkis írta...

Such a beautiful stitching, and I like the frame!

Hugs,
Tatyana

Móni írta...

Nagyon szép lett! Ez a minta nekem is tervben van. :)

Margit írta...

The frame compliments your stitching! The color you picked is lovely and it fits perfect with your other wonderful picture.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...