2011. október 13., csütörtök

Mickey Mouse

Mickey Egér 1928-ban... / Mickey Mouse in 1928...

Forrás/Source: Wikipedia
... és ma: / and today:


Ki ne ismerné Mickey-t. De tudtátok, hogy eredetileg, 1928-as "születésekor" még nem volt ez a mai vidám, tréfás, néha kicsit félénk karakter? Eredetileg egy antihős volt, majd növekvő népszerűsége miatt alakították át személyiségét.

Az én verzióm egy kisfiúnak készült, és több más, rajzfilm figurás hímzéssel együtt egy patchwork takaró készül majd belőle. Remélem sikerül örömet szereznünk vele :)

Is there anyone who does not know Mickey? But did you know that originally, he was not this cheerful, pleasant character as he is now? His character was rebranded later, thanks to his increasing popularity.

My version was stitched for a little boy, and together with several other cartoon themed stitching it will be made into a quilt. I hope we will manage to put a smile on his face :)

5 megjegyzés:

Carol írta...

Who doesn't like Mickey!! He will surely bring a smile to the little boy, Edit--that is so nice of you and the other stitchers to create a quilt for him :)

Margit írta...

I believe that the little boy with have a huge smile on his face when he gets the quilt. I looove Mickey!

Móni írta...

Nagyon csini lett! Majd látni akarom a takarót is. :)

Andulka írta...

Nagyon jó lett, én is kíváncsi vagyok a kész takaróra!

Edit írta...

Carol, Margit, thank you. Everyone likes Mickey then :)

Moni, Andulka, a kesz takarora en is kivancsi vagyok :) mert azt mar nem en fogom csinalni. De majd ha lesz kep, mutatom.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...