2009. december 8., kedd

Karácsonyi hangulat

Nagy örömömre Mártihoz és Barbihoz is megérkezett a kis meglepetés, ami küldtem. Ők már megmutatták, mutatom hát én is.

I am very happy as my little surprises arrived to Márti and to Barbi. They have already shown what I sent, so I will show it, too.

Mártinak egy biscornut és egy kis díszt készítettem. A biscornu mintája Ancsa oldaláról való, köszönet érte. A színeket megváltoztattam, hogy télies hangulata legyen. A kis díszt pedig már korábban láthattátok, egy kis Bent Creek minta. Reméltem, hogy Márti nem hímezi ki mielőtt odaér hozzá a kis csomagom :)

For Márti I made a biscornu (the pattern is from Ancsa). I have changed the colours to make it have a winter atmosphere. The little ornament I stitched some time ago, and I was a bit worried - what if Márti would stitch it herself before receiving my presents. Fortunately all turned out well.


Barbinak egy kis képet küldtem, egy angyalkával. Ahányszor ránéztem erre a képre, mindig Barbi és tündéri kisfia, Ábel jutottak eszembe róla. Remélem sikerült örömet szereznem nem csak Barbinak, de Ábelnak is.

For Barbi I sent a little picture with an angel. Every time I looked at this angel it reminded me to Barbi and her little son, Ábel. I hope I could make both of them happy.


S végül egy díjat is kaptam. Köszönöm szépen Barbi! A mézes süti és a meleg kakaó a kedvenceim közé tartozik, különösen így, karácsonyra készülődve, hideg téli estéken. Gondolkodtam, kiknek is küldjem tovább, de nem tudtam választani. Már szinte mindenkinél, minden blogon megkezdődött a karácsonyi készülődés, sorra mutatjátok a szebbnél szebb karácsonyi hímzéseket, így arra gondoltam, mindenkit meghívok egy virtuális karácsonyi sütire és kakaóra. Van bőven, jut mindenkinek! S ha elkortyoltátok a kakaót, mutassatok továbbra is sok-sok karácsonyi szépséget! :)


Finally, I have received a very nice award from Barbi. Thank you very much! I like hot cacao and Christmas biscuits a lot :) Instead of passing this on to a limited number of people, I would like to invite all of you to have a little virtual cacao and biscuit with me. And please keep on showing us beautiful Christmas stitchings! :)

13 megjegyzés:

Andulka írta...

Te egy karácsonyi angyalka vagy! Biztos nagy örömmel fogadták az ajándékaidat!

unikat írta...

Ismét csodaszépségeket küldtél a barátosnéknak. Már náluk megcsodáltam, de itt is újra le kell írnom, hogy mekkora nagy a lelked, a szíved, s milyen egy tündéri nő lehetsz.
Csak mosolyogva tudok rád gondolni.
Puszillak

Jucus írta...

Nagyon kedves ajándékokat küldtél, a visszhangok azt súgják, nagyon örültek az ajándékozottak!:o)

Edige írta...

Nagyon aranyos ajándékokat készítettél!

Timici írta...

nagyon szép mindkét ajándékcsomag! gratulálok!!!:o)

Barbi írta...

Meg szoktuk ám simogatni az angyalt! :)

Mylene írta...

Good morning Edit! I am trying to find for a transltion for this can't find it, hope you'll write in English too.

Sabine R írta...

Very lovely gifts! I love the cushions and the angel picture!

Edit írta...

Koszonom, szeretettel keszult minden kis darab, es orulok, hogy sikerult oromet szereznem veluk.

Sabine, thank you.

Mylene, now I have the English version as well :) Yesterday I was just too tired :(

Mylene írta...

Thanks so much, Edit. Those are lovely gifts you made for your friends.

Carol írta...

Hello Edit--I love all of your stitched gifts! Your friends are very lucky and I know they will treasure them. The little angel is particularly sweet :)

Márti írta...

Kedves Edit!!! Annyira örülök és örültem a csomagodnak, nagyon szépen köszönöm!!!!!! Úgy oda vagyok minden egyes darabjáért.... de hát tudod!!! :)))))) Puszi!!!!

Sari (saristitching) írta...

You have stitched so nice gifts. I love those biscornus :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...