2010. február 22., hétfő

Színes falu / Colourful village

Még mindig csúnya, borult idő van nálunk, nem kedvez sem a hímzésnek, sem a fényképezésnek. Inkább mutatok Nektek egy régebbi, de szamomra kedves hímzést.

Here the weather is still grey, cold, rainy :( Not good for stitching, for taking photos either. Instead I will show you a picture that is very kind to me, and which I stitched some time ago.


Minta/Pattern: Anna, 1999, No. 2.

Még régebben hímeztem, s egy kedves barátnőm és a vőlegénye kapta ajándékba. Az újságban minden évszakhoz volt egy-egy kép, de nekem ez tetszett meg legjobban, főként a színei miatt.

This picture I have stitched some time ago and gave it as a present to a good friend of mine. In the magazine there was a pattern for each season, but I liked this one the most, mainly because of the colours.

8 megjegyzés:

Andulka írta...

Edit! Mindig meg tudsz lepni valamivel! Nagyon szép képet készítettél a barátnődnek!

Barbi írta...

Olyan kis édes! :)

Carol írta...

How pretty, Edit! I love the bright colors of the roofs and all the little details in the picture. I'm sure your friend loves it :)

Margit írta...

This is a very cute picture and you made someone very happy, I believe. :)

Mylene írta...

Your friend's lucky to receive a beautiful gift.

Sabine R írta...

I was going to write the same as Mylene :D
Such a lovely present! Our weather is cold and grey as well and I am fed up with it, too. Tomorrow I'll put all my snowmen and winter decorations back into a box and get the Easter stuff out. Looking forward to seeing a bit of colour!

Michelle írta...

What a lovely piece - the colours are so cheerful! Your friend must have loved it!

Móni írta...

Nagyon szép, és milyen hangulatos! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...