2010. december 17., péntek

Karácsonyi ajándékok - Christmas presents

Célba értek az első karácsonyi meglepetés csomagok, így végre nektek is mutathatom, milyen ajándékokat készítettem idén.

My first Chritmas surprises have already arrived to their new homes, so I can start show you what I made this year.


Mártinak egy Prairie Schooler mintát választottam, és egy piros-zöld mintás karácsonyi anyagot. Így született meg ez a neszi. Rejtettem bele gombokat, a gyerekeknek is egy kis apróságot, szalagot, és egy filcből készült szivet. Márti, remélem olyan örömmel használod majd, amilyen örömmel én készítettem.


For Márti I made a small bag from the combination of a Prairie Schooler pattern and a red-green Christmas fabric. Inside the bag I put some buttons, ribbon, a heart made from felt, and some small things for the children.

The Prairie Schooler


Mylenhez is megérkezett a csomagom. Neki is egy neszit készítettem. Egy Blackbird Designs mintát választottam hozzá. Ismét rejtett pár apróságot a neszi: szalagok, gyöngyök, egy fonaltartó, és egy hóember karácsonyfadísz lapult még a csomagban.


For Mylene I stitched a Blackbird Designs pattern: Bluebird. I used a blue fabric and made it into a little bag. Inside the bag were ribbons, beads, a thread keeper and a snowman ornament. Mylene, I hope you will enjoy using this little bag as much as I enjoyed making it!

Blackbird Designs - Bluebird

12 megjegyzés:

Brigitte írta...

I love the two bags. What wonderful gifts they make. The recipients must be thrilled.

Móni írta...

Csodaszép ajándékok, irigykedem is egy kicsit! :))

Bonnie írta...

Those bags are 2 cute,Edit. What a great idea. You chose two of my favorite designs.

Have a Merry Christmas

Claire írta...

They both look fab,well done.

Carol írta...

What beautiful bags, Edit! Both so very different, but each so pretty. I'm sure they'll be treasured by the recipients :)

I wish you a wonderful Christmas!

Sabine R írta...

I love the bags you made, Mylene and Marti will be over the moon with them!

Márti írta...

Kedves Edit! Nagyon-nagyon szépen köszönöm, csodálatos meglepetés! Oda vagyok/vagyunk!!!! ;))))

Andulka írta...

De klassz kis ajándékokat készítettél...

Melinda írta...

Csodás ajándékokat készítettél!:)

Lainey írta...

Two beautiful gifts Edit!
Have a wonderful Christmas.

Unknown írta...

Szia Edit!Örülök,hogy rád találtam,mert tetszenek a munkáid.Anyukád,Kati írt nekem és szeretnék pár kérdést feltenni e-mail Neked is Anyukádnak is a cserediák programról. Ma hajnalban ment el Marek és azóta sem értem mi történt?,bennem most még csak egy káosz maradt.Van egy pár dolog amit nem értek.Ezért kérdeznék.

Mylene írta...

It is such a lovely lovely surprise to open your package....I LOVE them all and your sewing is perfect! Thank you so much.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...