2011. szeptember 27., kedd

Remember

Szeretnék egy olyan falat a lakásban, ahova fényképeket tennék, szépen bekeretezve. A sok fénykép közé persze becsempésznék egy-két keresztszemes hímzést is :) Már el is döntöttem, milyen mintákat fogok kihímezni, és az első el is készült. Lizzie Kate "Remember" mintáját választottam. Remélem, hamarosan a többit is mutatni tudom :)

Lizzie Kate - Remember

I would like to have a wall in the flat which would be filled with photographs, all nicely framed. Of course, some cross stitch pictures would also be needed between the lots of photos :) and I have already decided what patterns I will stitch and the first one is ready. I stitched Remember from Lizzie Kate. I hope that I can show you the rest of the stitches soon :)

Lizzie Kate - Remember

Mindenkinek további kellemes hetet kívánok!

Wishing you all a pleasant week!

13 megjegyzés:

Shannon írta...

Very nice! :)

Palkó írta...

Illene a fényképek közé :)

Lainey írta...

Very pretty Edit!

Unknown írta...

very great job !
Pat

Móni írta...

Nagyon kis egyszerű mégis mutatós! Szerintem is illene a fényképek közé. :) Kellemes hetet neked is! :)

Carol írta...

What a nice idea to frame "Remember" along with your photos and stitching, Edit! Very pretty :)

Timici írta...

nagyon jól néz ki! ez egy új sorozat? mert nekem nincs meg:( na nem mintha az elmúlt fél évben lett volna tű a kezemben:(((

Tatkis írta...

Beautiful design!
I would like to see your finished wall :)

Hugs,
Tatyana

Andulka írta...

Nekem tetszik!

Maggitle írta...

I am not really crazy about LK, but I looove the "remember"! I think I should stitch something like this with yesterday's date on it, because my sweet niece passed away yesterday.

Love, Margit

Edit írta...

Palkó, Móni, Timici, Andulka, köszönöm szépen! A fényképeket még nem válogattam ki, de remélem illeni fog közéjük ez a kép. Timici, a sorozat nem új, olyan szavakból áll, mint: Dream Love Remember Give Listen Learn Believe Care Encourage Laugh Create Live. De a legtöbbet én is csak a Lizzie Kate honlapon láttam.

Shannon, Elaine, Pat, Carol, Tatyana, thank you. This is the first piece I have for the photo wall, haven't even selected the photos. But I do hope it will look nice.

Oh Margit, I am so sorry. I'll write you an email now.

CATHI írta...

Wonderfully stitched! :o)

Cathi

katha írta...

nagyon jó az ötlet és kedves ez a minta :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...