2011. november 24., csütörtök

Karácsonyi kedvencek - Christmas favourites

Ebben az évben jelentkeztem a Winter Wonderland karácsonyi cserére a Stitched with Love Exchanges blogon. Még nem mutathatom meg nektek az ajándékot, amit készítettem a cserepartneremnek, viszont a karácsonyig hátralévő időben minden héten megosztunk egymással az ünneppel kapcsolatos hímzéseket, szokásokat, stb. Ezen a héten kedvenc karácsonyi hímzéseinket, illetve terveinket mutattuk meg egymásnak, és úgy gondoltam, ide is felteszem, megmutatom nektek is :)

This year I am participating in the Winter Wonderland exchange on the Stitched with Love Exchanges blog. I cannot show you yet the piece I stitched for my exchange partner, but until Christmas, every week we share our Christmas related stitches, traditions, etc on the blog. This week it was our favourite stitched piece, and our future plans. I thought, I would share them here with you, too.

Mivel nagyon szeretek karácsonyi dolgokat hímezni, nehéz lenne kiválasztani, melyik a kedvencem, mindig a legújabb, amit először teszek ki az adott évben :) Idén több karácsonyi képet is hímeztem, ezek közül kettő már be van kereteztetve, ezért most ezeket mutatom nektek.

As I love stitching Christmas patterns it is hard to pick a favourite, it is always the new one, that I put on display the first time in that year. This year I was stitching quite a few Christmas pictures and two of them are already framed, I am showing them to you now.

Dimensions - Chickadees on a Windowsill

Az első egy Dimensions készlet, Chickadees on a Windowsill. Sokáig (évekig) várta, hogy elkészüljön, de idén befejeztem. A készletben volt passzpartu is, így csak a megfelelő keretet kellett kiválasztani hozzá.

First is a Dimensions kit, Chickadees on a Windowsill. It was waiting for a long long time in a drawer, but this year I finished it and it is already framed using the mat that was provided with the kit.

Lizzie Kate - Flip It - December

A másik kép egy Lizzie Kate minta, amit Mártitól kaptam tavaly karácsonyra. Még a két ünnep között beszereztem hozzá a fonalakat, és alig vártam, hogy elkezdhessem, most pedig azt, hogy kitehessem végre :)

The other is a Lizzie Kate pattern I got as a Christmas present from Márti last year. I could not wait to have it stitched up and now I cannot wait to put it on display :)


Ami pedig a jövőbeli terveket illeti... vannak bőven :) Az aktuális kedvencek között van két Lizzie Kate hóemberes kép (Snowman '10 és Snow Friends) és egy Prairie Schooler minta (Christmas Traditions).

And my future plans... I have a lot, but these are my actual favourites: two Lizzie Kate snowman pattern (Snowman '10 & Snow Friends) and a Prairie Schooler (Manger from the book Christmas Traditions).


Közben persze dolgozom a többi, egyelőre titkos karácsonyi hímzésen, és a Tea Room mintán is. Legközelebb mutatom, hogy haladok ezzel. Addig is...

Hímezni mentem! :)

In the meanwhile, I an still working on some secret Christmas pieces and on my Tea Room as well. I will show my progress on this next time. Till then...

I've gone stitching :)

7 megjegyzés:

CATHI írta...

Very beautiful pieces to display! And your plans for stitching seem to be very interesting! :o)

Cathi

Móni írta...

Nagyon szépek a karácsonyi képeid, na meg a terveid is! :) Azokért a LK mintákért meg innen a messzi távolból csorog a nyálam. :)))

Palkó írta...

Gyönyörűeket készítettél! Nekem főleg a Dimensions jött be :)

Carol írta...

It's starting to look a lot like Christmas around your home, Edit--lovely pieces and I really love your future PS stitching chart :)

Sviro (Ildi) írta...

Gyönyörű mindkettő, csodaszépek a munkáid.
Talán nekem is újra elő kellene venni a hímzéseimet, szegényeket nagyon elhanyagoltam :(

Mylene írta...

Beautiful pieces, Edit and great design you've pick up for future projects.

Tatkis írta...

I love your stitched and finished pieces, and your plans look great!

Hugs,
Tatyana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...